1400/9/15 دوشنبهپیام تبریک  رئیس دانشگاه به مناسبت روز دانشجو
پیام تبریک  رئیس دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

.

پیام تبریک  رئیس دانشگاه به مناسبت روز دانشجو
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور ازنا:دکترحسین پورهادیان در پیامی سالگرد حماسه 16 آذر را به جامعه علمی و دانشگاهی استان به خصوص دانشجویان عزیز تبریک گفت.در این پیام آمده است:16 آذر سال ۱۳۳۲ که موجب شهادت سه تن از دانشجویان، در اعتراض به سفر ریچارد نیکسون معاون رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده آمریکا شد، یادآورخروش اعتراض و مقاومت، عدالتخواهی و به ویژه مبارزات جنبش دانشجویی در برابر استبداد و استعمار است.
رئیس دانشگاه پیام نور ازنا با تاکید بر اینکه 16 آذر 1332 نقطه عطفی برای فعالیت جنبش دانشجویی به حساب می آید، اضافه کرد: بعد از 16 آذر 1332 سیل خروشانی از فعالیت های دانشجویی در ایران شکل گرفت و بعد از انقلاب نیز این جوانان و شهدای دانشجو بودند که با از خود گذشتگی، ایثار و مقاومت نگذاشتند وجبی از خاک کشور به دست دشمن بیفتد.
وی اضافه کرد: ملتی که جوانان پای‌کار دارد همیشه در مسیر رشد و تعالی حرکت خواهد کرد جوانانی که حاضرند در مسیر رشد و سعادت و اعتلای ملت از همه داشته‌های خود بگذرند که شهدای هسته‌ای از جمله این شهدا بودند و امثال شهید فخری‌زاده‌ها امتداد جریان دانشجویی سال ۱۳۳۲ هستند.